Vill du bli en av oss?

Det här är vi

Känner du dig låst i en traditionell hierarkisk organisation? Känner du att du alltid måste fråga om lov fast du har bäst förutsättningar för att ta beslut? Då kan du förvänta dig något helt nytt på Myohliv. Vi arbetar efter sunda principer och riktlinjer och vi tar besluten i våra Team. Alla är inbjudna att vara med och utveckla företaget och vi har full transparens. Låter det för bra för att vara sant, hör av dig till oss så får du veta mer.

Varför jobba med oss?

Ett team blir starkt av deltagarna i teamet. Tillit är grunden i allt teamarbete, att vi litar på varandra och att det vi säger används för att lyfta var och en i teamet. Vi är alla med i team och bidrar på så sätt till både vår egen och bolagets utveckling, här finns alla möjligheter att vara med och påverka och lära sig hur ett företag styrs.

Kollektivavtal

Myohliv har kollektivavtal som skapar en trygghet och tydlighet till våra medarbetare. Det ska vara lätt att få den informationen du behöver. 

Omväxlande som konsult

Som konsult får du arbeta med olika uppdrag och kunder. Det är varierande och det blir aldrig tråkigt. Du får påverka din egna resa.

Personlig utveckling

På Myohliv går alla coachande ledarskap så att du personligen utvecklas och kan göra ett bättre arbete ute hos kunden.

Konsult i team

På Myohliv är man aldrig ensam. Alla ingår i olika team exempelvis ett kundteam. I våra team stöttar och utvecklar vi varandra. 

Fokus på arbetsmiljö

Vi arbetar aktivt för att bibehålla en god arbetsmiljö, vi använder bland annat tjänsten Thrive. Alla får vara med att påverka och ta beslut.  

Utvecklande teamarbete

Teamen ger var och en av oss tillgång till teamets gemensamma intelligens. I teamen fångar vi mästerskap inom det vi gör och sprider det vidare. 

Våra medarbetare

Vad heter du?

Projektledare

Du kanske driver investeringsprojekt inom infrastruktur eller industri. Du ansvarar idag för att leverera projektet enligt planerade mål inom budget och i rätt tid.
Vad vill du göra utöver ditt uppdrag? Är det ledning, försäljning eller rekrytering?

Om du trivs med ditt arbete, är hur bra som helst, hur ser resten av ditt liv ut då?

Kristian Windahl

Säljare/Coach

I rollen som säljare och coach arbetar Kristian med alla team. Kristian har kontakt med alla i företaget och oftast i rollen som coach för att stötta teamen att driva sin egna utveckling.

I företaget har Kristian även rollen som VD och i den rollen arbetar han med vissa formella frågor både internt och externt.

Simon Enternäs

Projektledare

En av våra kompetenta projektledare som driver komplexa investeringsprojekt. Han ser till att såväl rena digitaliseringsprojekt som stora driv- och styrsystemsprojekt genomförs i rätt tid, till rätt kvalitet och med ett positivt resultat på sista raden. Simon är aktiv i våra Team där han bland annat driver ledningsgruppsfrågor, rekryteringsarbete och personalaktiviteter.

Våra team

Kundteam

Alla medarbetare ingår i ett kundteam. Där följs arbetsmiljö och uppdragen regelbundet upp och det är där vi utvecklar varandra och företaget. Alla är med och bidrar!

MyClub

Våra gemensamma trivselaktiviteter. Det kan vara konferenser, sommar- och vinterfest, skidresor och andra aktiviteter som vi har kontinuerligt. 

Ledningsteam

Teamet hanterar frågor som berör alla på företaget. Det finns ett frisäte där det alltid deltar en medarbetare från något av våra kundteam. Vi tar besluten gemensamt!

Utvecklas med oss!

Vi söker just nu:

Hör av dig till oss!

Adress

Box 382, 
721 08 Västerås

Telefon