Projektledare i effektiva team

Våra projektledare sprider mästerskap!

Om rollen
Vi söker medarbetare som vill arbeta i konsultuppdrag i rollen som projektledare. Som projektledare på Myohliv leder du projekt på plats hos våra kunder inom infrastruktur och industri. Du får möjlighet att driva projekt med olika storlek och svårighetsgrad. Du håller i projektets alla faser och säkerställer att resultatet uppfyller överenskommen tid, kostnad och kvalitet. Du skapar en fungerande struktur och är bra på kommunikation för att kunna samordna de olika aktörerna såsom beställare, leverantörer och konsulter. Du styr teamets arbete mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren.

Våra uppdrag
Våra uppdrag inom infrastruktur är ofta projektledning och byggledning på beställarsidan i deras projektorganisation. Våra industriprojekt är ofta hos större företag inom fordon- läkemedel- och energibranschen. Det ger dig en möjlighet att se och lära från många olika organisationer.

Om dig 
Du behöver ha erfarenhet som projektledare och konsult och vi vill gärna komma i kontakt med dig som delar våra värderingar och vill vara en del av vårt redan framgångsrika team. Vi firar segrarna och vi delar gärna prispokalen med dig.

Hos oss
På Myohliv arbetar vi i team som agilt utvecklar vår leverans och kompetens. Uppföljning på arbetsmiljö och hur projekten löper sker regelbundet genom coachande samtal vilket skapar förutsättningar för oss som individer och företag att utvecklas. Våra arbetssätt ger dig som individ en stor potential till personlig utveckling. Alla har en given plats att vara med och påverka och utveckla företaget genom en återkommande plats i ledningsteamet. I teamen fångar vi mästerskap inom det vi gör och sprider det sedan till våra kollegor och kunder.

Om oss 
Myohliv är en konsultfirma och vi verkar som bl.a. projektledare och automationsingenjörer inom infrastruktur och industri. Vi ser vår profession som ett drömyrke där vi får möjlighet till personlig frihet, spänning och utveckling. Hos oss suddar vi ut gränserna mellan chefer, ledare och medarbetare. Vi står för våra värdegrunder oavsett vart vi har våra uppdrag. Våra värdegrunder är lika självklara som att göra ett bra jobb. Det säger vi inte som en klyscha utan det vi säger det blir gjort. Vi jobbar tillsammans och våra team löser saker bäst!

Placeringsort:  Stockholm eller Västerås

Myohliv grundades 2013 med ambitionen att förnya konsultbranschen. Vi vill på ett enklare sätt tydliggöra för kunder och konsulter vad leveransen innehåller, vad den kostar och när leveransen är klar. Vår ledstjärna är det som ger oss mening, att öppna möjligheter och sprida mästerskap!

Våra värderingar är värdeskapande, samverka och respekt – detta är inte bara ord utan vår väg framåt.

Vi är nominerade till DI Gasellföretag 2019. År 2018 blev vi dessutom utsedda till DI Gasellföretag med en hedrande 2:a plats i Västmanland. Mindre än 1% av alla företag i Sverige blir utsedda till Gasellföretag. Detta ser vi som en bekräftelse på att det vi gör även är rätt, mätt ekonomiskt. Vårt fokus har varit och är att ha en sund arbetsmiljö och att ha kul på vägen. Läs gärna mer på www.myohliv.se

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!